Kampailua pään sisällä

Palauduttuani reissusta kotiin, tuli jälleen selkeästi esille sen tuoma energisyys sekä omanlaisensa väsymys. Kavereiden kanssa on kiva kulkea ja olla sekä lapset pääsivät käymään tädillä kylässä. Reissuun kului astetta enemmän rahaa kuin ajattelin, mutta jokaisen sentin arvoinen. Kun itse olin ollut reissussa äitee ja systeri olivat käyneet raidaamassa meidän kodin (ihan luvan kanssa) ja oli tosi mukava palata viettämään omaa aikaa puhtaaseen kotiin. 

Huomaan kerääväni itselleni paineita ja odotuksia ihan huomaamatta. Kuten tällä hetkellä, kun muksut ovat isällänsä, tuntuu että miun pitäisi tehdä rästiin jääneitä asitoia ja hoitaa virallisia asioita. Ensi töikseni avasinki muutaman kirjekuoren, jotka olin taktisesti jättänyt lukematta ennen reissua. Jos olisin ollut fiksu, olisin avannut ne vasta seuraavana päivänä herättyäni ja syötyäni hyvän aamuaplan. Kuten voitte arvata, en ottanut tekstejä vastaan kovin kevyesti johtuen aikasemmista kerroista. Mutta olin fiksu ja laitoin viestiä omalle sosiaalivirkailijalle, joka lupasi käydä tekstit läpi ja sitten mietitään seuraavaa siirtoa. Ennen kuin kirjoitin hänelle sähköpostia olin valmis heittämään jokaista julkisen puolen virkailijaa vesilinnulla, mutta kyllä tämä tästä. Aamusta oma sosiaalivirkailija soitti ja huomasi pelkästä äänensävystä puhelussa, että olen jälleen jäätymis/ taistelu muodossa enkä osaa päästää irti. Sitten soimaan itseäni siitä, jolloin aloitan toisen sisäisen taistelun itseni kanssa.

Tuntuu vaikealta levätä ja tehdä omia asioita eteenpäin, kun takaraivossa nakuttaa ettei meillä ole tarpeeksi siistiä. Tällä hetkellä on! Sitten tiedän kaapissa lojuvan tavaraa, joita pitäisi viedä kierrätykseen, joten en osaa levätä vaikka tiedän seuraavan kierrätyspäivän olevan vasta ensi viikon tiistaina. Samalla murehdin ensivuoden -kyllä, luit oikein ensivuoden- aikatauluja sekä aukinaisten asioiden etenemistä, vaikka en niihin voi vaikutta. Huomaan luisuvani hiljakseen vaaralliseen henkiseen tilaan, jossa en ole kiinnostunut mistään muusta kuin lasten elämästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Argh! Budjetin viilausta

Seuraneitinä onlines